Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Supersister Projekt

Naar aanleiding van de “Uur van de Wolf”-documentaire ‘de Tovenaar van de Nederpop’ schreef Robert Jan Stips een nieuwe CD vol nieuwe muziek, verrassend passend in de mindset van zijn eerste band: SUPERSISTER.

Ter ere van de band waarvan bassist Ron van Eck en fluitist Sacha van Geest deez’ aard helaas zeer vroegtijdig verlieten, nodigde RJ naast Supersister-drummer Marco Vrolijk vele vrienden uit zijn ruim 50 jaar lang actief muziekleven (oa Golden Earring, NITS, Freek de Jonge) uit en nam met hen onder de naam “SUPERSISTER PROJEKT 2019” de CD “RETSIS REPUS” op.
In april dit jaar voerden zij deze ook tweemaal live uit in het Paard en Paradiso. Omdat deze concerten zo goed, leuk en succesvol waren, is nu in oktober ook een exclusieve clubtour gepland, een tot 4-mansformatie gestroomlijnde afvaardiging met Robert Jan (keys/vocals) Stips, Marieke (viool) Brokamp, Bart (bas) Wijtman en Leon (drums) Klaasse speelt een mix van bekend oud en nieuw uitgebracht SUPERSISTER materiaal. Per concert kunnen ook mede-gastmuzikanten als verrassing act de présence geven…

Update:
We kondigden al aan dat er gastmuzikanten act de présence zouden kunnen geven bij het Supersister Projekt 2019. Die komen er.. en niet de minste! Rinus Gerritsen (bassist Golden Earring), Marco Vrolijk (originele drummer Supersister) en Joke Geraets (bassiste Nits) zullen op het podium verschijnen.

Date

Oct 11 2019

Time

20:30

More Info

Read More
Boerderij

Location

Boerderij
Amerikaweg 145 2717 AV Zoetermeer
REGISTER
QR Code