Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Stick Men met David Cross (King Crimson)

Stick Men geeft een uniek concert met als gast violist David Cross (King Crimson) in Cultuurpodium Boerderij.

De progressieve rockband Stick Men wordt gevormd door de Amerikaanse bassist Tony Levin, drummer Pat Mastelotto (inderdaad, de hele ritmesectie van de legendarische band King Crimson!) en gitarist Marcus Reuter. Tony Levin is een bijzondere man. Hij wordt gezien als één van de belangrijkste en meest invloedrijke bassisten ter wereld. Hij is vooral bekend door zijn werk bij Peter Gabriel en King Crimson. Tony Levin heeft gezorgd voor de popularisering van de Chapman Stick, een uiterst opmerkelijk instrument. Pat Mastelotto is één van de meest gevraagde drummers in de progressieve rock scene. Gitarist Marcus Reuter staat bekend om zijn unieke Touch Guitar.
Met maar liefst 3 muzikanten met een King Crimson achtergrond mag je de nodige bewerkingen verwachten van deze iconische band zoals The Talking Drum, Lark’s Tongues In Aspic, Breathless, en Starless.

Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig; je ontvangt hierover mail van Ticketmaster. Let op: dit concert kan alleen plaatsvinden als alle maatregelen betreffende COVID-19 opgeheven zijn.

Date

Oct 16 2021

Time

20:30

More Info

Read More
Boerderij

Location

Boerderij
Amerikaweg 145 2717 AV Zoetermeer
REGISTER
QR Code