Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Skiltron

Gitaren, lang haar, mannen in kilt en een doedelzak, dat is Skiltron. Met een middeleeuwse twist in een modern metaljasje komen ze spektakel brengen dat je toch zeker van dichtbij gezien wil hebben. Vanuit Argentinië komen ze over naar Harderwijk om je iets te laten beleven wat je nog lang zal heugen.

Officieel opgericht in 2004 in Buenos Aires door Emilio Souto, is de toonaangevende Folk Metal Band uit Zuid-Amerika.

In 2012 maakte Skiltron hun Europese live-debuut met een UK-tournee met Martin Walkyier van Sabbat & Skyclad als gastzanger.

Na de release van het derde album “INTO THE BATTLEGROUND” in 2013 ging de band met regelmaat te touren door Europa, en speelde op festivals zoals Wacken, Bloodstock, Hornerfest, Headbangers, Dong, etc. Ze deelden het podium met bands als Judas Priest, Slayer, In Flames, King Diamond en Avantasia.

Het nieuwste album “LEGACY OF BLOOD” werd uitgebracht in 2016 door en er kwam een grote Europese tour van 50 shows in 2 maanden in 20 landen.

Skiltron heeft in de loop der jaren erkenning verdiend in de Folk- en Metal-scene, zichzelf projecterend als een van de referenties van de stijl.

Date

Mar 28 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Estrado
Harderwijk, Gelderland
REGISTER
QR Code