Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Skarlett Riot – The Cursed Crew – Crown for a Killer

Skarlett Riot is een Brits hardrock / metal-kwartet dat inmiddels zo’n 7 jaar aan de weg timmert.

Centraal staat Skarlett die met een bijzonder fraaie en heldere stem moeiteloos de vocalen voor haar rekening neemt. Samen met de machinale riffs en drums en met regelmatig wat venijnige solo’s wordt voor een sublieme balans gezorgd.

LIVE is deze band minstens zo fantastisch als op hun albums en wordt er niet ondergedaan aan wat ze destijds in de studio presteerde. ‘On stage’ komt er ook nog het zichtbare plezier en een onvoorstelbare energie bij kijken.

Met andere woorden, Muziekcafé presenteert weer een topper uit het Female Metal Genre met miljoenen views op Youtube.

The Cursed Crew uit Eindhoven is female-fronted en ze zijn opgericht in 1602, maar bepaalde bronnen melden dat het wel eens 415 jaar later geweest zou kunnen zijn. Na enige zoektocht naar de juiste stuurlui is de bemanning genaamd ‘The Cursed Crew‘ nu op volle sterkte. Recht uit de Gouden Eeuw en met de wind goed in de zeilen vaart het schip over de ruige golven van de death metal ondersteund met ‘galopping’ ritmes. Ze kijken nog een keer naar hun kompas om hun route te verifiëren en inderdaad, deze staat op rampenkoers.

Crown for a Killer uit Eindhoven trapt de avond af! Deze metalcore formatie met maar liefst twee zangers weten ze een energieke show neer te zetten, toegankelijk voor een groot publiek.

Showtime 19:00
Entree: € 6,- (bar/universe.com)
Deur: € 7,50

Meer info:
https://www.skarlettriot.co.uk/
https://www.facebook.com/skarlettriotuk/
https://nl.wikipedia.org/wiki/Skarlett_Riot
https://youtu.be/q4DKJ_8Td_Q
https://youtu.be/tPKyzZjxNk8
https://youtu.be/XDKVDpAbbCw

Date

Oct 13 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Muziekcafé
Helmond
REGISTER
QR Code