Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Shadow Of Intent – Within Destruction – Distant

Het kabinet heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is een verbod op evenementen en concerten in heel Nederland tot 1 september. Concerten en festivals die in die periode in 013 gepland staan worden zoveel mogelijk verplaatst. We vragen jullie om je geduld, we doen ons best om ook voor dit event een nieuwe datum te vinden.

Bij het verplaatsen van concerten blijven tickets geldig voor de nieuwe datum: je hoeft hiervoor geen actie te ondernemen. Wordt het evenement definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kan je een voucher ter waarde van de aankoop, inclusief (service)kosten, aanvragen die later ingewisseld kan worden voor een show in 013. Deze voucher blijft 24 maanden geldig. 

Shadow Of Intent begon in 2014 als internetproject van vocalist Ben Duerr en instrumentalist Chris Wiseman. Qua naam en teksten lieten ze zich inspireren door science fiction game Halo, waarna de visie van de band in de loop van tijd ontwikkelde richting een meer duistere en persoonlijke kant. Inmiddels is het tweetal volgroeid tot een voltallige vierkoppige formatie en treden ze op over de hele wereld. De sound die deze mannen produceren hangt in het midden tussen progressieve metal en metalcore, met snoeiharde gitaren en een gezonde dosis grunts en gutturals. Ze brachten in 2019 hun vierde album uit en komen deze zomer voor het eerste naar Europa voor een headline tour. Dat belooft wat in de Hall of Fame!

Shadow Of Intent wordt op deze avond bijgestaan door Within Destruction. Deze deathcore-meesters zullen de zaal met hun verpletterende geluid vroegtijdig wakker schudden. De Rotterdamse mannen van Distant zullen de avond aftrappen met hun downtempo deathcore vol genadeloos lange breaks.

Date

Aug 21 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Hall of Fame
Tilburg, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code