Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Schirenc plays Pungent Stench – Carnation – Mouflon

Schirenc van Pungent Stench?
Martin “El Cochino ” Schirenc in hoogsteigen persoon. Death metal royalty uit Oostenrijk en drijvende kracht en oprichter van Pungent Stench. Die band baart opzien vanwege hun compromisloze death metal en vanwege hun dubieuze smaak die bij menig fatsoensrakker in het verkeerde keelgat schiet. Precies zoals het hoort dus.
Zoals wel bij meer bands kan Martin niet meer door 1 deur met al zijn voormalige bandleden en mag hij dus de naam Pungent Stench niet gebruiken en hij gaat dus ook niet gezellig met die knakkers in een busje zitten. Martin zoekt gewoon een aantal andere muzikanten uit die de nummers van Pungent Stench ook smerig lekker en strakker dan een tepelklem kunnen spelen. Een setlist vol klassiekers die ongetwijfeld op gebalde vuisten kan rekenen van elke rechtgeaarde death metal / grindcore liefhebber!
Carnation:
Uit België en dit gezelschap komt laten horen dat België op muzikaal gebied meer te bieden heeft dan K3 en Eddy Wally. Hun meest recente plaat Where Death Lies kwam uit op het liefhebberslabel Seasons of Mist en aangezien dit in 2020 gebeurde hebben de nummers van de nieuwe plaat nog geen live vuurdoop gehad. Daar brengt Carnation vanavond graag verandering in en jij mag daarbij zijn!
Mouflon:
Ook Mouflon is bezig met nieuw werk en ook nog eens in een deels nieuwe bezetting. Deze Arnhemmers luisteren zelf graag naar Entombed, Dismember, Grave en onze vrienden van Asphyx en dat hoor je dus gelukkig terug. Kneiterharde opener van de avond!

Date

Aug 27 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Metropool (Hertog Jan Zaal)
Enschede
REGISTER
QR Code