Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Punkrock Pile-Up: I against I – Drunktank – Appendix

Punkrock Pile-Up! In samenwerking met de mannen achter Hoefslag Festival en punkband Appendix presenteren we de hardste punkbands op één avond! Voor de allereerste Punkrock Pile-Up pakken we groot uit met I against I, Drunktank en Appendix. Voor een tientje ben je er al bij, de kaartverkoop is gestart. DJ duo Wreckingball Riot vult de change-overs met illustere punkplaten.

I against I
Wat moet je nog doen als je met je punkband al je dromen hebt waargemaakt? Als je drie platen hebt gemaakt, honderden optredens hebt gedaan, en het podium gedeeld hebt met al je helden? Gewoon doorgaan natuurlijk! In 1994 werd I Against I opgericht in Dordrecht, onder de rook van Rotterdam. Bob, Jasper en Ronald vinden een uitlaatklep in het spelen van uptempo, melodieuze punkpopliedjes. Drummer Bill Stevenson en Stephen Egerton van Descendents produceerden I against I’s debuutplaat Headcleaner, die met nummers als  Maybe Tomorrow en Nailed To The Floor geldt als een klassieker binnen de Nederlandse punkrock. In de jaren die volgden verschenen nog twee albums en talloze compilaties en was de band honderden keren te zien door heel Europa, onder andere met Undeclinable Ambuscade, Travoltas, Descendents, ALL, Pennywise, Heideroosjes, Bad Religion en Blink-182.

Drunktank
Deze Haagse 4-delige band brengt snelle, melodische, 90’s sing-along skatepunk wat vooral doet denken aan Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart bands. Dit in combinatie met riffs en gitaarharmonieën met een ode aan de jaren 80 maakt de echte Drunktank sound. Sinds hun start in 2003 bracht de band vier EP’s uit en in 2010 het album “The Infamous Four”  met in 2019 het vervolg “Return Of The Infamous Four”. Hiernaast zijn ze ook al onder andere op de festivals Groezrock, Jera on air, Manchester Punk Fest en Brakrock verschenen.

Appendix
Punkrock uit ons eigen Bergen op Zoom. Heeft verder weinig toelichting nodig: dit viertal mannen doen toch waar ze zelf zin in hebben. Snel, ruig, soms catchy en vaak politiek incorrect. Dat is hoe Appendix sinds 2003 de podia in Nederland onveilig maakt. Door lokale media ooit eens omschreven als ‘het Bergse antwoord op de Heideroosjes’. Kom zelf maar kijken wat daarvan waar is. Soms ook te vinden als NOFX-coverband onder de naam NOXF of als party-punkrockband ‘Ikke Eerst en de Gif’s Gauwkes’.

Date

May 15 2020

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Gebouw-T
Bergen Op Zoom, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code