Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Otoboke Beaver – Drinking Boys and Girls Choir

Otoboke Beaver おとぼけビ~バ~ is een punkrock-garage kwartet uit Kyoto, Japan. De band ontstond in Kyoto’s University en wordt gekenmerkt door de confronterende, onvergetelijke live shows. Daarnaast spat de muzikaliteit er vanaf en steekt het indrukwekkende samenspel er met kop en schouders bovenuit.

Damnably Records bracht het compilatiealbum ‘Okoshiyasu!! Otoboke Beaver’ uit in maart 2016. Het daaropvolgende jaar was een belangrijke, onder andere Pitchfork, NPR, i-D, The Fader gaven positieve reviews, de band maakte haar debut bij SXSW and FujiRock Festival, ze speelden een uitverkochte show in London’s 100 Club en de ‘Love Is Short’ 7” stond vier weken in de hitlijsten in Engeland.

Het laatste album “ITEKOMA HITS” kwam uit in April on Damnably, en ook deze release werd wereldwijd met lof ontvangen. Otoboke Beaver maakte haar Europese debuut op Lowlands Festival in 2019 en nu mogen we de band ontvangen in VERA!

Drinking Boys and Girls Choir is een skate-punk trio uit Daegu City, Korea. Hun debuutalbum “Keep Drinking” kwam in maart uit op Damnably.

Date

Feb 13 2020

Time

21:00

More Info

Read More

Location

Vera
Groningen
REGISTER
QR Code