Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Otoboke Beaver – Drinking Boys and Girls Choir

De ideale soundtrack voor Valentijnsdag? Doornroosje serveert vanavond de Japanse Riot Grrrls van Otoboke Beaver en de Koreaanse skatepunkers Drinking Boys and Girls Choir.

Otoboke Beaver bestaat uit vier Japanse dames uit Kyoto die helemaal los gaan met hun felle punkrock, garage en noise-punk. Nummers waarbij het tempo geen seconde verslapt. Zangeres en gitarist Accorinrin, gitarist Yoyoyoshie, bassist Hiro-chan en drummer Pop maken nummers die niet langer duren dan 1 minuut. De band noemt zichzelf de Japanse โ€˜knock out of pound cakeโ€™-band en zingt in de straattaal van Kyoto.

Naast een headline tournee in Engeland vloog Lowlands de dames dit jaar in voor hun Europese debuut-optreden. Nu komen de dames terug voor een korte clubtour. In het voorjaar van 2019 verscheen hun album โ€˜Itekoma Hitsโ€™, een album bestaande uit ouder en nieuw materiaal, een perfecte kennismaking met Otoboke Beaver. De naam is trouwens vernoemd naar een lokaal liefdeshotel in Kyoto.

De openers van de avond is het uit Korea afkomstige trio Drinking Boys And Girls Choir. Laat je trouwens niet misleiden door de bandnaam want het heeft niets te maken met een koor of kinderen. Afgaand op hun nieuwe album zou je kunnen stellen dat ze van drank en andere geneugten des levens houden. De band laat zich dan ook inspireren door de โ€™90 en โ€™00 hardcore, punk en rockbands uit Korea alsmede bands als NOFX en Sum41 waarbij lol tot het belangrijkste ingrediรซnt behoort.

Date

Feb 14 2020

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Doornroosje
Nijmegen
REGISTER
QR Code