Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Northlane – Polaris – Silent Planet – Void Of Vision

Het Australische vijftal Northlane scoort al jaren hoog dankzij de sterke atmosferische en progressieve metalcore tracks en energieke liveshows. Na de indrukwekkende albums ‘Node’ en ‘Mesmer’, is het komende zomer tijd voor plaat nummer 5, getiteld ‘Alien’. Een gloednieuwe plaat die weer bol zal staan van de dikke gitaarriffs, experimentele soundscapes en meeslepende zanglijnen van Marcus Bridge.

De metalcoreband Polaris is een van de snelst-rijzende sterren uit de metalscene van Australië. Het vijftal debuteerde in ‘The Mortal Coil’, na twee geruchtmakende EP’s, ‘Dichotomy’ en ‘The Guilt & The Grief’. Aan het begin van dit jaar waren ze te bewonderen als support van Architects en deze zomer bliezen de hele tent omver tijdens Jera On Air. Ditmaal is Patronaat aan de beurt!

Silent Planet is een upcoming metalcoreband, dat vorig jaar met ‘When The End Began’ een ijzersterke plaat uitbracht. Het gezelschap rond charismatische frontman Garrett Russell heeft zichzelf vernoemd naar het bekende science fiction boek ‘Out of the Silent Planet’ van CS Lewis en wordt gekenmerkt door lyrics die je tot nadenken zetten, postrock-invloeden en oog voor details in de songs.

De eveneens Australische groep Void Of Vision mixt heavy metal, metalcore en djent tot een groovend geheel. Opvolger voor debuutalbum ‘Children Of Chrome’ komt later dit jaar uit. Meest recente single ‘Kill All My Friends’ is daarvan een beukend voorproefje!

Date

Dec 03 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code