Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

New Model Army

FIVE HOUR SHOW ACROSS TWO NIGHTS

Natuurlijk komt New Model Army dit jaar weer naar Melkweg, en dit keer om hun 40ste verjaardag te vieren met een 5uur durend programma verspreid over twee avonden! Tijdens deze feestelijke shows kijkt de band terug op hun carrière en hun maar liefst zeventien albums tellende catalogus.

De Britse band New Model Army doet al vier decennia waar ze goed in is: politiek geladen poëtische nummers schrijven die geworteld zijn in folk, punk, rock en metal. Hierbij heeft de naar het gelijknamige revolutionaire leger van Olivier Cromwell vernoemde band wereldwijd een enorme cultstatus weten op te bouwen en staan ze regelmatig in de Melkweg.

De albums ‘Between Dog And Wolf’ en ‘Between Wine And Blood’ markeerde een creatieve wederopstanding van de band. Het geldt als een van hun meest succesvolle albums en werd geprezen door de internationale muziekpers.

Dit is het verplaatste programma van 18 december 2020, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden.

Date

Dec 10 2021

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Melkweg
Amsterdam
REGISTER
QR Code