Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

My Propane – Kid Harlequin – TerraDown

My Propane is terug met haar originele en excentrieke formule voor giftige en moderne metal. Het nieuwe album ‘Antidote’ is een serieuze stap vooruit en laat horen dat de band klaar is voor meer. De venijnige metal van ‘Antidote’ heeft raakvlakken met technische heavy metal-acts als The Dillinger Escape Plan, Gojira en SikTh en bevat elementen van alternatieve hardrockbands als Deftones, Alice in Chains en Tool. My Propane verzorgt een adrenalineshot in de aderen waarbij zo’n enorme explosie aan energie vrijkomt dat je wel iets moet mollen!

Uit de dampende rook van Rotterdam komt Kid Harlequin met vuige duistere rock gecombineerd met live elektronica. Ze gooien graag op een gepolijste manier de beuk erin. Verwacht rock met een duistere sfeer, strakke gitaar riffs, melodieuze zang, elektronica en vooral veel energie op het podium! Voor het nieuwe album zochten ze de samenwerking op. Zo hoor je strijkers en Marcela Bovio, de zangeres van Stream of Passion.

TerraDown is geen standaard metalband dat zich focust op één genre. TerraDown laat zich het beste omschrijven als harde, melodische metal, afwisselend met hardrock riffs en een ruwe stem; epische teksten en zwaar gebrul. Afgelopen jaar wonnen ze de Metal Battle en scoorden een speelplek op Wacken Open Air.

Date

Oct 26 2019

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Mezz
Breda
REGISTER
QR Code