Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Misþyrming – Darvaza – Vortex Of End

Eerste headlining tour van Misþyrming ter promotie van het nieuwe album ‘Algleymi’ (24/05/2019 Norma Evangelium Diaboli).

Enige show op Nederlands grondgebied van deze tour:

Misþyrming behoeft weinig introductie voor black metal intimi. De jonge intelligente IJslanders enterden / bestormden, verfrissend en volkomen wars van flauwekul, de scene met een monumentaal debuut-album en een indrukwekkende live-reputatie. Black metal vuur en chaos met punk- / rock ‘n’ roll attitude.

Gionata Potenti oftewel Omega is een drummer van statuur met name bekend van Blut Aus Nord en nog zo’n 30+ (niet overdreven!) andere bands. Samen met zanger Wraath (One Tail, One Head, Mare, Whoredom Rife etc.) vormt hij het kloppend hart van Darvaza (Terratur Possessions). Een cocktail van black metal talent en importantie.

Frankrijk is vaak goed voor muzikale haat en agressie. Zo ook Vortex Of End dat op deze tour de nieuwe plaat ‘Ardens Fvror’ (31/05/2019 Osmose) presenteert. Chaos, negativiteit, VOE heeft geen enkele intentie het de luisteraar makkelijk te maken. Denk Zyklon death metal met een vleugje Deathspell Omega.

Date

Sep 19 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Gebr. De Nobel
Leiden
REGISTER
QR Code