Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

MILDTFEST 2019

Real Friends + Boston Manor + Grayscale + Belmont + Modern Error + The Positives + Mountains To Move + The Spvrk

Dynamo staat 3 november weer in het teken van poppunk tijdens de derde editie van Mildtfest. Dit jaar met Real FriendsBoston ManorGrayscale, Modern ErrorThe Positives, Mountains To Move en The Spvrk. De line-up wordt nog verder aangevuld! Poppunk fans verenigd u!

Real Friends

De Amerikaanse poppunkband Real Friends was tijdens de allereerste editie van Mildtfest ook al aanwezig. Nu vijf jaar later heeft de groep drie albums uit, waarvan het uitstekende ‘Composure’ het meest recente is. Charismatische frontman Dan Lambton en consorten staan garante voor een energieke show, waarbij hun aanstekelijke liedjes met herkenbare lyrics uitstekend tot hun recht komen.
www.realfriendsband.com

Boston Manor

De Britse poppy punkrockact Boston Manor bracht vorig jaar september haar tweede album uit, ‘Welcome to our Neighbourhood, op Pure Noise Records. Een grootse, met synths doorweven rockplaat, compleet met meezingbare refreinen en catchy hooks. En dat belooft wat live, zoals iedereen heeft kunnen zien die ze als voorprogramma zag van Good Charlotte.
www.bostonmanorband.com

Grayscale

De ‘Philly coffee shop rock’-band Grayscale is voor fans van Cute Is What We Aim For, Knuckle Puck, Neck Deep, Seaway en meer. Het jonge kwintet is ontdekt door Fearless Records, nadat de band eerder debuteerde met het in eigen beheer uitgebrachte ‘Leaving’. Met de gloednieuwe single ‘Painkiller Weather’ brengen ze de zomerse vibes naar Dynamo toe.
www.grayscalepa.com

Modern Error

Modern Error is misschien een nieuwe melodische hardcoreband, maar dat heeft ze niet weer houden van om een geruchtenmolen aan de gang te krijgen. Dit dankzij hun ijzersterke EP ‘Lost In The Noise’, die vooral in de UK erg goed ontvangen werd.
www.facebook.com/modernerror

The Positives

The Positives zijn je nieuwe favoriete band uit Amsterdam. Het powertrio heeft een fijne collectie indiesongs, gedreven door een punkrock attitude. De band staat op de komende editie van Jera On Air en hebben eerder supports gespeeld voor acts als Trash Boat, Knuckle Puck, Broadside en State Champs.
www.thepositivesband.com

Mountains to Move

De Belgische band Mountains To Move is een jonge punkrockband met aangrijpende lyrics en songs die ons doen denken aan Citizen, Turnover en Brand New. Helaas hebben ze laatst hun afscheid aangekondigd. Dus mis ze niet tijdens Mildtfest, want dat is waarschijnlijk de laatste mogelijkheid die je hebt.
www.facebook.com/MountainsToMoveBand

The Spvrk

Poppunk-trio The Spvrk uit Breda maakt aanstekelijke en energieke songs, die smeken om meegezongen te worden.
www.facebook.com/thespvrk

Info

Tickets zijn verkrijgbaar voor €24,00 inclusief servicekosten in de voorverkoop, aan de deur betaal je €25,00. De deuren gaan deze dag om 14.30 open en de eerste band begint om 15.00.

Date

Nov 03 2019

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Dynamo
Eindhoven
REGISTER
QR Code