Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

LIVE HARD OR DIE FEST 2019

De elfde editie van Live Hard Or Die Fest zoekt weer diverse uithoeken van hardcore op met vijf bands voor pitbeesten.

Sacramento is met een half miljoen inwoners niet de grootste stad maar wel de hoofdstad van Californië. Hoods heeft met de thuishaven gemeen dat het niet de grootste hardcoreband van de westkust is, maar wel een hoofdact. De voorliefde voor punk, hardcore en metal zit diep bij frontman Mike Hood. Dat is al een kwart eeuw de basis voor het venijnig lompe bandgeluid: met het mes tussen de tanden en de stoom uit de oren.

Cornered heeft negen releases op de wereld losgelaten, waaronder splitsingles met Cold Snap, War Charge en Backfire! Gooi de hardcore-stijlen van die drie bands bij elkaar en je krijgt een idee waar Cornered voor staat.

SWIMorDROWN uit Heerenveen heeft de afgelopen elf jaar naam gemaakt met no-nonsense-hardcore die de puinhopen op het braakland tussen Terror en Sworn Enemy vakkundig plat bulldozert.

Crowsview komt uit de West-Vlaamse H8000-scene die in de jaren 90 roemruchte bands als Liar en Congress voortbracht. De metallic hardcore van dit vijftal heeft echter meer heaviness dan die van hun voorlopers.

Wasted Brains zijn jonge honden uit Hengelo. De hoofdmoot van hun sonische geweld ligt in het verlengde van Merauder, met daarbij zware beatdown-bombardementen voor extra impact.

Date

Oct 06 2019

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code