Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Lionheart – Deez Nuts – Kublai Khan – Obey The Brave – Fallbrawl

De hardcoremachine Lionheart staat sinds 2004 bekend om de groovende sound en energieke liveshows. In 2016 nam de band nog een tussenjaar na een eindeloze tour rond de release van succesalbum ‘Welcome To The West Coast’. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan. Zo kondigde de band een jaar later alweer een reünie aan, gewapend met een sloopkogel van een nieuwe plaat, ‘Welcome to the West Coast II’ geheten. Een album vol met motiverende singalongs, vette breakdowns en dikke riffs. “Took a little break… stronger than ever and still LHHC forever!”

Deez Nuts is een mokerharde hardcoreband geleid door de gepassioneerde frontman JJ Peters. Toen zijn voormalige band I Killed The Prom Queen het bijltje erbij neergooide, betekende dat voor Deez Nuts het startsein. Een band waar hij zijn liefde voor hiphop en hardcore in kwijt kon met rauwe lyrics, heavy riffs en pompende drums. Nu een EP en vijf albums verder, waarvan ‘Binge & Purgatory’ uit 2017 het meest recente is, komt de band nu voor de vierde keer naar Haarlem toe.

De Canadese hardcoreband Obey The Brave is ‘keeping it simple, keeping it real’ met een aansprekende crossover-sound tussen metal en hardcore. Opgericht door leden van Despised Icon en Blind Witness, werd de band al snel opgepikt door het bekende Epitaph Records. De band kondigde recente het nieuwe album ‘Balance’ aan en komt nu voor de derde keer naar Patronaat toe.

Fallbrawl is dé hardcoreband uit de Duitse Ruhrpott-scene. Het sympathieke kwartet staat bekend om de brute riffs, gecombineerd met catchy grooves en botte breakdowns waarop gemosht moet worden.

Texaanse metalcoreband Kublai Khan heerst over elk podium als een veldmaarschalk over een slagveld. Charismatische frontman Matt Honeycutt draagt het hart op de tong en weet elke zaal om z’n vinger te winden alsof het niets is.

Date

Nov 07 2019

Time

18:25

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code