Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Life Of Agony – Static-X

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis helaas geen doorgang vinden op deze dag, maar we zijn op zoek naar een vervangende datum. Reeds gekochte tickets en eventuele lidmaatschappen blijven geldig.

De Amerikaanse alternatieve metalband Life of Agony is er een met een zeer bewogen geschiedenis. Met ‘River Runs Red’ bracht de band begin jaren negentig een van de meest invloedrijke metal albums uit en voorspelden de critici een grote carrière voor het New Yorkse kwartet, toch kwam daar in 1999 een eind aan.

Vijftien jaar en twee reünies later is de originele bezetting nu weer bijeen, met als enige verschil dat zanger Keith Caputo zich heeft ontpopt tot een gevaarlijke diva en nu onder de naam Mina Caputo het podium opduikt. Haar stem heeft echter niets aan kracht ingeboet en dat bewijst ze niet alleen op het keiharde, emotionele conceptalbum ‘The Sound of Scars’ dat onlangs verscheen,  maar dat zal Life of Agony ook bewijzen tijdens de wereld tour die uiteraard ook Amsterdam aan zal doen!

Deze double bill wordt kracht bijgezet door niemand minder dan de legendarische industrial metalband Static-X, of in ieder geval dan de drie overgebleven leden van STATIC-X’s originele line-up met een nieuwe zanger die de moeilijke taak heeft om de overleden Wayne Static te vervangen sinds de reünie.

Date

Aug 11 2020

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Melkweg
Amsterdam
REGISTER
QR Code