Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Life of Agony – Doyle (Misfits)

Heavy riffing since the early 90’s!
En eindelijk in Hengelo! In 1993 laat Life Of Agony met Rivers Run Red de metalwereld op zijn grondvesten schudden. Het debuut verweeft de beste elementen van metal en hardcore tot een explosieve mix. Een klassieker in het genre en dat kan ook rustig gezegd worden van opvolger Ugly. Na Soul Searching Sun houdt de band er in 1999 mee op. Maar de originele line-up komt 5 jaar later weer samen.

Mina, Joey, Alan & Veronica
De huidige bezetting van Life Of Agony. Iedereen weet dat zanger Keith Caputo inmiddels door het leven gaat als Mina Caputo. Misschien weet niet iedereen dat Life Of Agony in 2017 een keiharde comeback maakt met het album A Place Where There’s No More Pain, de eerste in meer dan 10 jaar. Er wordt weer getourd en Life Of Agony staat wereldwijd voor uitverkochte zalen. Nieuw gezicht tijdens de tours drummer Veronica Bellino en zij mept harder dan Mike Tyson. Een band die door de jaren heen dus enkele veranderingen heeft ondergaan maar wat onveranderd is zijn de liveshows waar dit gezelschap iedereen helemaal kapot speelt. Nu al zin in!

Support: Doyle (Misfits)
Doyle Wolfgang Von Frankenstein! In een vorig leven bij The Misfits, maar inmiddels alweer jaren zijn unieke zelf. En uniek is in dit geval geen holle frase. Niemand speelt gitaar als Doyle. Het mag een wonder heten dat een instrument een show overleeft. De naam Frankenstein doet hij ook eer aan, want Doyle lijkt eeuwig jong te blijven. Op zijn dertiende leert Doyle gitaar spelen van zijn broer Jerry Only die dan al in The Misfits zit, op zijn zestiende treedt hij toe tot de legendarische band. De rest is eigenlijk geschiedenis. Doyle speelt live nog altijd veel werk van The Misfits en dat is reden genoeg om naar dit wonder der natuur te komen kijken. Unieke kans!

Date

Nov 16 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Metropool (Jupiler Stage)
Hengelo
REGISTER
QR Code