Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Korn

De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is dat er momenteel een verbod geldt op evenementen en concerten in heel Nederland. Dit betreft ook het concert van Korn. Het concert dat op 28 mei 2020 in AFAS Live zou plaatsvinden, vindt nu plaats op 8 juni 2021.

Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail met informatie over de verplaatsing. 

—————

De Amerikaanse nu-metalband Korn geeft op 8 juni een concert in AFAS Live. De show staat in het teken van het nieuwe album The Nothing, dat dit jaar uitkwam. Special guest tijdens deze avond is de Franse metalband Gojira.

The Nothing is het dertiende studioalbum van Korn en werd geschreven na het overlijden van zowel de moeder als de echtgenote van frontman Jonathan Davis. De plaat gooide hoge ogen bij de muziekpers. Zo schreef NME bijvoorbeeld dat Korn met deze plaat behoort tot de “giants of metal who have proved their longevity”.

Al sinds de release van het self-titled debuutalbum in 1994 behoort Korn tot de absolute top van de nu-metal. De band wordt gezien als een van de pioniers binnen het genre. Korn scoorde in hun 26-jarig bestaan vele hits waaronder Blind, Freak on a Leash en Twisted Transistor.

Date

Jun 08 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

AFAS Live
Amsterdam Zuidoost
REGISTER
QR Code