Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Joe Satriani

Verplaatsing i.v.m. maatregelen coronavirus

Parkstad Limburg Theaters heeft deze voorstelling i.v.m. de nieuwe landelijke maatregelen rondom het coronavirus verplaatst van 20 mei naar 26 april 2021. Reeds gekochte kaarten blijven gewoon geldig voor dit concert.

Eén van de grootste gitaristen van deze tijd!

Gitaar virtuoos Joe Satriani keert na 5 jaar terug naar Heerlen met zijn gloednieuwe Shapeshifting Tour. De tour zal in het teken staan van zijn nieuwe album dat uitkomt in april 2020, maar alle klassiekers en favorieten als ‘Surfing With The Alien’, ‘Cherry Blossoms’, ‘Always with Me, Always with You’ en ‘Flying In A Blue Dream’ komen natuurlijk ook voorbij.

Al ruim 2 decennia reist de legendarische gitarist over de hele wereld en speelt hij niet alleen als headliner voor uitverkochte zalen maar ook als oprichter van de All-Star G3 gitaar extravaganza, waar hij samen met de beste gitaristen ter wereld, denk aan Steve Vai en Eric Johnson tot Steve Lukather en Robert Fripp, wereldwijd elke zaal plat speelde. Met ruim 10 miljoen verkochte albums,15 Grammy nominaties, zijn ongekende techniek en karakteristieke composities behoort hij tot de allerbeste gitaristen ter wereld.

Line-up:
Gitaar: Joe Satriani
Drums: Kenny Aronoff (John Fogerty)
Basgitaar: Bryan Beller (Aristocrats)
Keyboard : Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc)

Date

Apr 26 2021

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Parkstad Limburg Theaters
Heerlen, Limburg
REGISTER
QR Code