Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Insurrection – Angelic Forces

Noord-Nederlandse legends Insurrection blenden de perfecte mix van brutaliteit, melodie en catchiness met hun verwoestende death/trash metal. Sinds 2008 zijn ze al bezig met het uitspuwen van muziek die je oren doen bloeden, op een goede manier!

In 2015 brachten de Friese thrashers hun debuut EP ‘Catatonic’ uit, een plaat die ze regelmatig mochten performen op podia in Nederland, zowel als Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. De mannen van Insurrection werkten na het succes van hun debuut EP hard aan hun eerste full-fledged album ‘Circle of Despair’. Een album met een meer melodieuze en diverse twist aan hun verwoestende death-sound.

Bassist Wilco van der Meij verliet in 2014 zijn voormalige metalband, maar de verleiding om metal te spelen verdween absoluut niet. Angelic Forces is hier het resultaat van. Samen met zanger/gitarist en oud bandgenoot Harold de Vries en drummer Rudie Kingma begon de jacht naar het laatste puzzelstuk om de band compleet te maken, dit werd gitarist Maurice Gijsman.

De door 80’s heavy metal geïnspireerde mannen begonnen in 2016 de studio’s te bezoeken en maakten hun eerste singles, die goed verwelkomd werden door de Nederlandse metalscene. In 2018 verscheen hun eerste zelfbenoemde mini-EP ‘Angelic Forces’. Op deze avond bundelen ze hun krachten met Insurrection voor een seated dubbelconcert!

Dit concert is vanwege het coronavirus verplaatst van 21 november 2020 naar 2 april 2021 en is nu verplaatst naar 18 september 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Date

Sep 18 2021

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Simplon
Groningen
REGISTER
QR Code