Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Ian Siegal (Unplugged)

Hij was al diverse keren te gast in Paradox, zowel met zijn band als solo. Voor de meeste bluesliefhebbers behoeft Ian Siegal geen introductie meer. Met verschillende Blues Awards op zijn naam wordt Ian geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. Ook in 2018 ontving hij  onderscheidingen als “Best Male Vocalist” en “Best Acoustic Artist” in de UK Blues Award.

Hij laat zijn gitaar janken en speelde samen met grootheden als Rolling Stone Bill Wyman en Jimmy Vaughn. Als hij in de jaren ’60 gespeeld zou hebben, dan zou hij zich moeiteloos hebben kunnen meten met John Mayall, Jimmy Page en Eric Clapton.

Zijn recente album ‘All The Rage’ is opgenomen in Amsterdam, net als de voorloper ‘One Night In Amsterdam’ met live opnames uit de North Sea Jazz Club. Ian Siegal is zonder twijfel de meest getalenteerde muzikant die de Britse blues scene de afgelopen jaren heeft voortgebracht. Zijn doorleefde rauwe geluid zorgt bij menigeen voor kippenvel. Ian heeft in korte tijd een enorme live reputatie opgebouwd.

Tijdens dit bijzondere optreden speelt hij Unplugged nummers van zijn nieuwste album “All the Rage”. Een must voor elke liefhebber van bluesrock, Americana en classic rock.

Date

Sep 15 2019

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Paradox
Tilburg
REGISTER
QR Code