Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Ian Siegal – Hoochie Mama

De naam zegt het al: de lokale blues helden van Hoochie Mama organiseren heerlijke blues middagen in de Vorstin. De heren zullen tijdens Hoochie Mamas Blues Tavern uw gastheren zijn en je elke keer meenemen in een onvergetelijke middag met zowel nationale en internationale bluesartiesten. Deze keer is dat Ian Siegal!

De Britse zanger/gitarist Ian Siegal is de enige brit die maar liefst twee keer genomineerd is voor de US Blues Music Awards, het blues-equivalent van de grammys. Met zijn doorleefde, rauwe stemgeluid, passie, humor en vurige slide-gitaar in combinatie met zijn ijzersterke performance heeft hij in korte tijd een enorme live reputatie op weten te bouwen.

R2 Magazine: “He Owns every song. Whether it’s full-on southern rock or late-night Americana, he nails it. This is essential listening.”

Hoochie Mama
Onze hosts, de Hilversumse band Hoochie Mama, verzorgen het voorprogramma!

De muziek van Hoochie Mama leunt veelal op het spel van gitarist Pim Dollé, die met zijn virtuoze spel en sound de aandacht van vele liefhebbers van gitaargeweld weet te trekken. Ondersteund door een strakke ritmesectie wordt dit afgewisseld met bluesharp gespeeld door broer Ron. Het rauwe stemgeluid van Theo Duurland maakt het geheel compleet. De hechte vriendenclub is met name beïnvloed door grote namen als Jimi Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Muddy Waters , John Lee Hooker en vele andere.

Date

Apr 17 2021

Time

16:00

More Info

Read More

Location

Vorstin
Hilversum
REGISTER
QR Code