Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

HEAVY PSYCH FEST 2020

LINE-UP
Mondo Generator
BLACK RAINBOWS
Dead Witches
DUEL
Giobia
The Lords of Altamont Official

MONDO GENERATOR
De band rond rocklegende Nick Oliveri, en daarmee is eigenlijk alles al gezegd. Een power trio dat zich telkens weer te buiten gaat aan Oliveri’s omvangrijke catalogus – eigen werk, maar evengoed kan er een streep Kyuss of Queens voorbij vliegen.

BLACK RAINBOWS
Heavy Psych labelbaas Gabriele Fiori heeft ook zijn eigen band, die klinkt als het hele label samengerold in één knalsigaar. Elke Black Rainbows plaat is een reis doorheen het land van de stoner groove, verrassend gevarieerd maar altijd explosief.

DEAD WITCHES
Een doom supergroep met ondermeer drummer Mark Greening (ex-Electric Wizard, Ramesses) in de rangen, en de onmiskenbare strot van zangeres Soozi Chameleone. Come, come to the Sabbath!

DUEL
Duel komt van Texas, en dan weet je het wel: altijd nét iets gekker en gevaarlijker dan de rest. Psychedelische stoner doom zoals die altijd gemaakt zou moeten worden, met een zalig donker randje.

GIÖBIA
Eén van de meest invloedrijke bands van de huidige golf psychedelia uit Italië. Giöbia is een totaalervaring die je helemaal onderdompelt in een veelkleurige acid trip van geluid.

LORDS OF ALTAMONT
Geen peace & love voor The Lords of Altamont! Hun inspiratie halen ze eerder bij de rammelige garage van de 60s en vroege New York punk. Jake “The Preacher” Cavaliere en de zijnen brouwen al meer dan 15 jaar de vuigste rock’n’roll van hun eigen podiumzweet.

Date

Mar 06 2020

Time

18:00

More Info

Read More

Location

Trix
Antwerpen (België)
REGISTER
QR Code