Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Gazpacho CD-presentatie

Cultuurpodium Boerderij presenteert dit najaar Rockin’ the Screen; muziekfilms, -docu’s en concertregistraties.

Op 18 september vindt in de Boerderij de wereldpremière plaats van “Fireworker”, het nieuwe album van de Noorse formatie Gazpacho.

Tijdens deze feestelijke avond -waarvoor een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is- zal het nieuwe album voor het eerst te horen zijn. Daarnaast is de concertregistratie “Night Of The Demon” op het grote scherm en over de PA installatie te zien en te horen.
Zoals iedereen zal begrijpen is het voor de band niet mogelijk om tijdens deze avond aanwezig te zijn, vandaar dat we ervoor hebben gekozen om via internet een verbinding met de band tot stand te brengen.
Vanzelfsprekend is het nieuwe album op CD en vinyl voor een speciale Wereldprimeurprijs en ook ander merchandise op deze avond verkrijgbaar.

De Noorse band Gazpacho werd in 1996 opgericht door Jon-Arne Vilbo, Thomas Andersen en Jan-Henrik Ohme. Wanneer Mikael Krømer, Robert Johansen en Kristian Torp zich bij de band voegen lijkt er een gouden combinatie gesmeed. Het unieke geluid van Gazpacho is moeilijk te omschrijven, maar vergelijkingen met bands als Radiohead, Marillion en Porcupine Tree worden regelmatig gemaakt.

Date

Sep 18 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Boerderij
Zoetermeer
REGISTER
QR Code