Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Feuerengel

Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is de show van Feuerengel verplaatst van 17 april naar vrijdag 23 oktober 2020. Gekochte tickets blijven geldig; bezoekers die een ticket hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via onze mailing op de hoogte gesteld.

RAMMSTEIN-TRIBUTEBAND FEUERENGEL KEERT OP 17 APRIL TERUG NAAR DRACHTEN EN KOMT IDUNA IN VUUR EN VLAM ZETTEN! DE VERHITTE SHOW VAN DEZE ZESKOPPIGE DUITSE BAND GA JE NIET SNEL VERGETEN EN STAAT BEKEND OM ZIJN AUTHENTIEKE RAMMSTEIN-SFEER.

Al meer dan 20 jaar brengt FEUERENGEL een hulde aan één van ’s werelds meest spraakmakende bands: Rammstein! Dat doen ze zo goed, dat ze al twee keer op uitnodiging van Till Lindemann en kornuiten een Rammstein-show voor Rammstein en vrienden hebben gespeeld. Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van deze band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ zorgen voor een avond vol spektakel. Bovendien spelen de zes volbloed muzikanten en Rammstein-fans een superstrakke show. Niet voor niets krijgen ze lovende reacties als ‘Ik hoor geen verschil’ en ‘Niet van het origineel te onderscheiden’. Dit is dé tributeband die een Rammstein liefhebber gezien moet hebben.

Date

Oct 23 2020

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Iduna
Drachten, Friesland
REGISTER
QR Code