Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Entombed A.D – Aborted – Baest

Het Zweedse Entombed A.D. is de reïncarnatie van death metalinstituut Entombed. Nadat Entombed in 2014 het leven liet, ging de band onder leiding van de bulderende frontman L.G. Petrov toch door. Sindsdien maakt het gezelschap nog steeds wereldwijd podia en festivals onveilig, gewapend met HM-2 pedalen en klassiekers als ‘Left Hand Path’, ‘Wolverine Blues’ en ‘Stranger Aeons’. Bovendien komt er zelfs weer nieuwe muziek aan. Na twee eerdere, niet-onverdienstelijke platen ‘Back To The Front’ en ‘Dead Dawn’, vindt op 30 augustus ‘Bowels of Earth’ het levenslicht, dankzij Century Media Records.

De razende tourmachine Aborted is even dodelijk als de furieuze death metal waar ze bekend om staan. Waar de band in 1995 begon als een wrange deathgrind act, staan ze tegenwoordig bekend om de brute death metal met razende tempo’s, macabere teksten en de nodige dosis gore. Zo ook op het meest recente album ‘TerrorVision’ dat een niet al te gezellig toekomstbeeld verkondigt op songs als ‘Squalor Opera’, ‘Deep Red’ en ‘Vespertine Decay’. Songs die moeiteloos in hun live repertoire passen en op het podium met net zo veel passie en geweld gebracht worden als fan favourites ‘Meticulous Invagination’ en ‘Sanguine Verses (…Of Extirpation)’

Baest een jonge death metalband van de Zweedse School. Na de release van het goed ontvangen debuut ‘Danse Macabre’ tourden de Denen met onder andere Decapitated en Abbath. Een band om in de gaten te houden!

Date

Nov 15 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code