Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Destruction – Legion Of The Damned – Suicidal Angels – Final Breath

Op 20 februari Thrash Alliance 2020! Een line-up om je vingers bij af te bijten met het legendarische DESTRUCTION als headliner! Maar het is aan te raden om gewoon op tijd te zijn als je van death en thrash metal houdt want ook LEGION OF THE DAMNED, SUICIDAL ANGELS en FINAL BREATH!

Voor de kenners van het genre hoeven we deze namen niet toe te lichten maar omdat dat wel een uitstekend excuus is om even een paar toffe clips op deze pagina te posten doen we dat hieronder toch. Je kan ze ook gewoon aanzetten zonder te lezen natuurlijk. Het maakt ons niks uit, als je er deze avond maar bij bent om deze mannen allemaal toe te juichen. Horns up!

Destruction
De aanstichters van dit alles. Deze band thrasht er al op los sinds 1984. In augustus verscheen Born to Perish , met daarop voor het eerst sinds lange tijd weer een extra gitarist. Dat pakt geweldig uit en we weten zeker dat Damir Eski live ook de klassiekers van een extra portie gif gaat voorzien. Dat wordt hoe dan ook een set met alleen maar hoogtepunten!

Legion Of The Damned
Maniakale death/thrash en je kan ze gewoon in het Nederlands toffe dingen toeroepen want opgevoed met boterhammen met kaas en boerenkoolstamppot. Deze band maakt al jaren indruk op podia wereldwijd met hun allesverzengende sound. Voor vanavond hebben ze een setlist in gedachten met nummers die lang of helemaal niet live gespeeld zijn en daar kan je dus alleen maar benieuwd naar zijn!

Suicidal Angels
Deze Grieken zijn ook al weer een album of zeven onderweg. De thrash is volvet en heeft een goede oldschool vibe maar blijft nergens te nadrukkelijk in het verleden hangen. Gewoon lekker meepakken dus.

Final Breath
Een band die na een lange pauze van 14 jaar de draad weer heeft opgepakt in 2018 en met het album Of Death And Sin een uitstekende en bikkelharde comeback.

Date

Feb 20 2020

Time

18:30

More Info

Read More

Location

Trax
Roeselare, West-Vlaanderen, België
REGISTER
QR Code