Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Brutality Will Prevail – Daggers Threat – Mass Worship

Brutality Will Prevail

Misery Sequence European Tour 2019
Brutality Will Prevail is een hardcore punkband en opgericht in 2005 in Cardiff. Ze hebben door Europa en Azië gereisd en festivaloptredens gespeelt op onder anderen The Sound of Revolution, Reading en Leeds, Download en Ghostfest. Ze komen naar Den Bosch met hun nieuwe album “Misery Sequence” op zak!

Daggers Threat
De Duitsers van Dagger Threat, komen uit Hamburg en zijn in 2015 opgericht. Met hun nieuwe plaat “Gestaltzerfall” op zak en vele tours verder komen ze nu met deze tour mee!
Dolk Dreiging het raakt hard, het speelt soms snel, soms langzamer, maar het is altijd agressief! Hardcore met verschillende invloeden die een goed schot van geweld geeft.

MASS WORSHIP
MASS WORSHIP komt uit Zweden en is een donkere metalband die smaakvol bijdraagt aan de rijke erfenis van Scandinavische metal met hun unieke zware en korrelige geluid.
De band werd officieel opgericht in januari 2018. Ze deelde met verschillende bands zoals Vader, Comeback Kid, Malevolence en Implore al het podium! Hun nieuwe singles ‘Spiritual Destitution’ die snel gevolgd gaat worden met hun debuutalbum, dat later dit jaar zal verschijnen op Century Media Records.

Date

Dec 06 2019

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code