Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Brutal Bravo – The Young Ones – One Voice

Het is opnieuw tijd voor punk in Duycker! Er staan drie bands voor je op het punkprogramma.

BRUTAL BRAVO is een Duitse Street/Oi! punkband uit Freiburg op de grens van Frankrijk, Zwitserland en het Zwarte Woud. De 4 jongens spelen zware punkmuziek, eenvoudig en boos, enerzijds beïnvloed door bands uit de jaren tachtig en anderzijds door bands als Bonecrusher en Criminal Damage. De band bracht in 2017 haar eerste EP-titel op Contra Records en Longshot Music uit, die in minder dan een jaar uitverkocht was. De tweede EP genaamd “über alles!” werd pas in 2019 uitgebracht.

THE YOUNG ONES. Iets meer dan tien jaar geleden besloten vier kleine skinheads uit Zuid-Nederland om een ​​Oiband te vormen met muziek geïnspireerd door de klassiekers uit de jaren tachtig. Omdat geen van de leden daadwerkelijk was geboren in het tijdperk dat verantwoordelijk was voor hun favoriete muziek, noemden ze zichzelf The Young Ones. Ze brachten een mini-cd uit met de titel “No bollocks, just Oi!” wat klonk alsof Cockney Rejects, The Business en The Blitz nog steeds de Britse punkscene regeerden.

Voor de liefde van Oi! besloten Andre, Phil en Joost samen te komen en een band te beginnen. Hoewel ONE VOICE wordt beïnvloed door bekende bands als Cock Sparrer, The 4 Skins & The Last Resort, leveren de heren een eigen geluid met goede melodieën en ruige randjes. Ze hebben hun eerste album “Tradition Not Trend” in september 2018 uitgebracht via Sunny Bastards Records & Comandante Records!

Timeschedule:
20:30 uur: One Voice
21:30 uur: The Young Once
22:30 uur: Brutal Bravo

Date

Sep 21 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Duycker
Hoofddorp, Noord-Holland
REGISTER
QR Code