Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Brian de Graeve’s Realisea

Houd je van vrij lichte progressieve sound met hier en daar folky accenten. Dan staat Brian de Graeve’s Realisea klaar om jou te vermaken! De band speelt melodieuse progrock, het klinkt als een mix van bands als Renaissance, Magenta en Solstice.

Muzikanten willen in het algemeen graag hun creatieve geest zo goed mogelijk benutten. Dat geldt ook voor Silhouette zanger/gitarist Brain de Graeve. Zo is hij met Marjolein de Graeve een muzikaal project begonnen. Dat is uiteindelijk uitgemond in de band Realisea (2011), waarin ook Geoffrey de Graeve als bassist optreedt. Die zou zomaar de zoon van Brian en Marjolein kunnen zijn, maar alles kan ook puur toeval zijn.

Lang is er gesleuteld aan de muziek en toen dat eenmaal naar tevredenheid was uitgewerkt, is Realisea druk bezig geweest met de opnames van Mantelpeace. Die plaat, welke uit is gekomen via Freya Records. Op 20 april 2020 kwam eindelijk het langverwachte debuutalbum “Mantelpeace” uit. Op het album is er flink uitgepakt met klassieke instrumenten; op dit album zijn viool, dwarsfluit, klarinet, harp en hoorn te horen.


Willem Twee punt nul:

Vanwege de Corona maatregelen zijn er slechts 30 zitplaatsen beschikbaar op veilige afstand. Er zijn beperkt duo tickets en enkele tickets.

Date

Nov 22 2020

Time

15:30

More Info

Read More

Location

Willem Twee
Den Bosch
REGISTER
QR Code