Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Betraying The Martyrs – Underside (uit Nepal) – Shrezzers

Op 28 september komt Betraying The Martyrs naar Dynamo Eindhoven. Bovendien kondigde de Franse metalcoreband recentelijk een gloednieuwe plaat aan, ‘Rapture’ te verschijnen via Sumerian Records. De package wordt compleet gemaakt met Underside uit Nepal en Shrezzers uit Rusland.

Betraying The Martyrs.

Het vanuit Parijs opererende metalcore-gezelschap Betraying the Martyrs staat bekend om z’n internationale line-up, dynamische songwriting en daadkrachtige liveshows. De band debuteerde in 2011 met het goed ontvangen debuutalbum ‘Breathe In Life’, uitgegeven op het toonaangevende Sumerian Records. Drie jaar later scoorde de groep een enorme hit met de metalcover van de moderne Disney klassieker ‘Let It Go’. Op het daaropvolgende derde album ’The Resilient’ bewees de groep zeker geen eendagsvlieg te zijn. Desalniettemin heeft de band recent haar vierde album ‘Rapture aangekondigd, waarvan single ‘Parasite’ het eerste voorproefje is. Dat smaakt naar meer!
www.facebook.com/WeAreBetrayingTheMartyrs/

Underside (Nepal)

Het Nepalese Underside is het bewijs dat de Aziatische metalscene steeds toffere bands begint op te leveren. Opgericht in de nasleep van de Nepalese burgeroorlog, bracht de band vorig jaar haar debuutalbum uit met ’Satan In Your Stereo’. Een superenergieke plaat dat moderne metalcore op unieke wijze mengt met traditionele volksmuziek en rituele klanken.
www.facebook.com/TheUnderside/ 

Shrezzers (Rusland)

Shrezzers is een van de beste en meest sexy progressieve metalbands die Rusland te bieden heeft met het album ‘Relationships’ als meest recente wapenfeit.
www.facebook.com/shrezzersband/

Date

Sep 28 2019

Time

20:15

More Info

Read More

Location

Dynamo
Eindhoven
REGISTER
QR Code