Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Árstíðir

Árstíðir keert terug naar Europa met hun Special Holiday Event. Hierin mixt de folkband hun eigen muziek met traditionele IJslandse folkliedjes. Deze bijzondere show komt in december naar Neushoorn.

Betoverend is het juiste woord om de muziek van het IJslandse Árstíðir te omschrijven. In hun door klassiek beïnvloede folkrock komt organische akoestische tradities en moderne elektronische arrangementen samen. De band heeft door de jaren een voortreffelijke livereputatie opgebouwd. Hoogtepunten zijn de indrukwekkende Nederlandse theatertour met Anneke van Giersbergen en de uitgebreide Europese tour met Sólstafir en Myrkur in 2017.

Naast de reguliere liveshows speelt het sextet al jaren intieme kerstshows in Reykjavik. Afgelopen jaar brachten zij deze show met groot succes naar Europa en dat doen ze dit jaar dunnetjes over. Tijdens deze show spelen ze een mix van eigen werk en traditionele IJslandse folkliedjes, gearrangeerd door de band. De hymn Heyr, himna smiður spelen ze al jaren en zal ook nu niet ontbreken. Laat je op deze koude winternacht onderdompelen in een betoverende sfeer van folkmuziek en traditionele IJslandse muziek, gespeeld door Árstíðir.

Date

Dec 03 2019

Time

20:45

More Info

Read More

Location

Neushoorn
Leeuwarden
REGISTER
QR Code