Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Anti-Flag – The Creepshow – The Homeless Gospel Choir

Na het succesvolle AntiFest, komt de sympathieke punkrockband Anti-Flag terug naar Haarlem toe. Dat doen ze inclusief nieuwe plaat ’20/20′, te verschijnen aan het begin van het nieuwe jaar. Het viertal staat al jaar en dag bekend om haar sociaal-betrokken punkrocksongs. Sinds de band zo’n 25 jaar geleden begon, wordt het onrecht in de wereld bestreden met een gitaar in de hand en een razende drumbeat op de achtergrond. Live staat de band uiteraard ook nog steeds z’n mannetje met catchy meebrullers, 90s klassieker en nieuwe pareltjes van de meer recente platen. Anti-Flag is een beleving; een event waarbij de band haar passies, ideeën en verlangen deelt voor een betere wereld!

De afgelopen jaren hebben de Amerikaanse psychopunkers in The Creepshow de hele wereld gezien als support van Rancid, NOFX, Dropkick Murphys, Tiger Army, Sham 69 en Reverend Horton Heat om er maar een paar te noemen. Het meest recente album (uitgegeven door Stomp Records) bestaat uit tien nummers van rauwe anthems door deze prachtige misfits!

The Homeless Gospel Choir is de alias van Derek Zanetti, een protestzanger, auteur en artiest uit Anti-Flag’s thuisstad, Pittsburgh. De bekende folk-zanger Frank Turner is groot fan en na het zien van deze show jij ook!

Date

Jan 30 2020

Time

20:00

More Info

Read More

Location

Patronaat
Haarlem
REGISTER
QR Code