Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Agnostic Front (celebrating 35 years of ‘Victim In Pain’) – The ObnoXious – Mindwar

Er is geen band die New York hardcore meer belichaamt dan Agnostic Front. Dat wordt nog eens benadrukt door ‘The Godfathers Of Hardcore’; een goudeerlijk portret van met name zanger Roger Miret en gitarist Vinnie Stigma, die ondanks hun zeer verschillende karakters sinds 1982 bloedbroeders in hardcore zijn. De film belandde volkomen terecht bovenaan de iTunes-lijst van muziekdocumentaires. Ook live blijft Agnostic Front een aanvoerder van de wereldwijde scene, wat ze keer op keer aantonen met kolkende shows. Gotta gotta gotta go!

Hardcore-liveplaten zijn meer dan eens niet om aan te horen. ‘Live Underground’ van The ObnoXious’ knalt echter opperbest uit de speakers. Dat knallen doen deze crossoverkeiën al sinds 1989. Vanaf dit jaar doen ze dat met vier man in plaats van vijf, maar het gaat er minstens net zo strak en hard aan toe. Rotterdamn It!

Mindwar komt uit het Belgische Lokeren, maar voor een plek op de jaarlijkse Lokerse Feesten zijn deze bijtgrage underdogs veel te heftig. Hun stijl noemen ze “a devastating sound of mosh melodies”, met andere hardcore-woorden: ‘War Inside My Head’ met een granaat tussen je oren en een hart van lood.

Date

Aug 21 2019

Time

19:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code