Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – KMFDM – L.A. Streethawk

Om veiligheidsredenen wegens de uitbraak van het Corona-virus zal deze show worden verplaatst naar een nader te bepalen datum.

KMFDM, ofwel Kein Mehrheit Für Die Mitleid maakt al sinds 1984 maatschappijkritische industriële metal met elektronische invloeden. Sinds de jaren 80 heeft de band meer dan 2 miljoen platen verkocht. KMFDM is het project van Sascha Konietzko, in samenwerking met een niet aflatende stroom aan bandleden. In de beginjaren was de band vooral in de Hamburgse underground muziekscene actief, maar na drie albums contracteerde het Amerikaanse Wax Trax! Records de band en verhuisden ze naar Chicago. Daar verworven ze snel hun plek in de lokale industrialscene waar ook bands als Ministry en My Life with the Thrill Kill Kult deel van uitmaakten. Fans van eerder genoemde acts, maar ook liefhebbers van bijvoorbeeld Rammstein, Fear Factory, Marilyn Manson, Skinny Puppy en Nine Inch Nails kunnen hier zeker wat mee. KMFDM heeft onlangs het nieuwe, eclectische album ‘Paradise’ uitgebracht, wat door zowel fans als critici met open armen wordt ontvangen.

L.A. Streethawk verzorgt de support van de avond. L.A. Streethawk is ontstaan uit liefde voor de synth-gedreven film- en tv-soundtracks uit de vroege jaren 1980, en trekt naar de donkere gebieden van wat bekend staat als Synthwave. Hun nieuwste single ‘Kiss Me At The Black Hole’, geeft je een kleine blik op hun aankomende debuutalbum ‘RAW DEAL’, dat gepland staat in de eerste helft van 2020.

Date

May 19 2020

Time

20:30 - 18:00

More Info

Read More

Location

Q-Factory
Amsterdam
REGISTER
QR Code