Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Dordrecht Metal Fest kondigt tweede editie aan

Festival tevens online te volgen

07-04-2021

Op zaterdag 5 juni keert Dordrecht Metal Fest terug. Op het gecombineerde fysieke en online festival betreden Officium Triste, Kurb Saatus en Fenris het podium. Het festival vindt plaats in 1,5 meter setting en wordt live uitgezonden via het YouTube kanaal van Bibelot.

Liefhebbers van het stevigere werk kunnen hun hart weer ophalen in het Dordtse Poppodium. Na het succes van de eerste editie in 2020 slaat Bibelot de handen opnieuw ineen met Ben de Graaff en Amok (Onheil) voor de organisatie van de tweede Dordrecht Metal Fest editie. De capaciteit om het festival fysiek bij te wonen is zeer beperkt. Daarom kunnen liefhebbers het festival ook online volgen met een livestream.

Officium Triste is sinds 1994 een bekende naam in de Europese doom en death
metal scene. De band stond eerder op diverse festivals waaronder Madrid Is The Dark en haalt inspiratie uit bands als Type O Negative en Paradise Lost. Kurb Saatus ontstond gelijktijdig met Officium Triste, maar bracht pas in 2019 zijn debuutalbum ‘The Withering’ vol melodieuze death metal uit. De eigenwijze band Fenris maakt het programma compleet met songs vol Vikingmetal invloeden.

Ticketinformatie
Tickets: €9,00 voor een los ticket en €18,00 voor een duo ticket.

Tickets zijn uitsluitend in de voorverkoop verkrijgbaar via www.bibelot.net.

De livestream is op zaterdag 5 juni vanaf 20:00 uur gratis te bekijken via het YouTube kanaal en de
Facebookpagina van Bibelot.

Meer informatie over livestreams: www.bibelot.net/livestream

Social media