Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Rammstein

Na een kolkende show in de Rotterdamse Kuip keert de Duitse metalband Rammstein in 2020 terug naar Nederland. De formatie van frontman Till Lindemann staat op 24 juni 2020 in Goffertpark Nijmegen, als onderdeel van de ‘Stadium Tour 2020’. Dat is dus goed nieuws voor alle fans die in 2019 geen kaartje konden bemachtigen voor de razendsnel uitverkochte Kuip-show. De kaartverkoop voor 2020 start op vrijdag 5 juli om 11:00 uur via eventim.com/rammstein.

Als er nog twijfel bestond over dat Rammstein bij de grootste bands ter wereld hoort dan is die twijfel afgelopen jaar zeker weggenomen. Een uitverkochte stadiontour, in vele Europese landen een nummer 1 positie voor het zevende album ‘Rammstein’ en lovende recensies over de unieke stadionshow waarin meer vuur dan ooit zit. Noem hits als ‘Du Hast’, ‘Ich Will’ of een ‘Sonne’ en zelfs iemand die weinig met metal heeft, weet meteen over wie het gaat. Al sinds midden jaren 90 heeft het Duitse Rammstein zich gevestigd in de hoogste metalregionen en heeft sindsdien niet meer aan kwaliteit of naamsbekendheid ingeboet. Als voorlopers van de Neue Deutsche Härte werd de band bekend door de smakelijke mix van harde gitaren met strak drumwerk en techno-melodieën uit de synthesizers waardoor je net zo hard op de muziek kunt headbangen als dansen.

Maar het is niet alleen de muziek zelf die Rammstein zo geliefd maakt onder haar fans. De live-ervaringen alleen al zijn een schouwspel dat je niet wil missen. Naast het uitgekiende geluid is er op het podium genoeg te beleven; van kettingzagen tot vlammenwerpers en van voorbijvliegende muzikanten tot aan wild spuitende voorbinddildo’s. Rammstein is een band die nooit vies is geweest van wat controverse en schunnigheid.

Date

Jun 24 2020

Time

19:00 - 23:00

More Info

Read More

Location

Goffert Park
Nijmegen
REGISTER
QR Code