Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

VENGEANCE reunites for Holland Heavy Festival

16-06-2023

Holland Heavy Festival in Iduna, Drachten heeft voor de vierde editie de legendarische heavymetalband VENGEANCE weten te strikken voor een exclusieve comebackshow op zaterdag 4 november in Poppodium Iduna. Andere bevestigde acts zijn COBRA SPELL, Jurassic Park, Martyr, Lord Volture, Black Knight, Maestro en Vexation. Het festival wordt gehouden op 4 november, in Iduna, Drachten. De kaartverkoop is inmiddels begonnen

Vengeance op Facebook: 

“De kogel is door de kerk. De eerste repetitie zit er inmiddels op en wat knalde die meteen….het legendarische VENGEANCE is back en gaat hun 40 jarige jubileum met ons vieren. Met trots mogen we jullie dan vanaf nu de nieuwe line up presenteren !!!”

Tijdens Holland Heavy staat Iduna volledig in het teken van de vroege Nederlandse heavymetalscene. Met een reünie van de Nederlandse hardrockgroep VENGEANCE belooft het een unieke editie te worden.

Het Waalwijkse gezelschap VENGEANCE werd in 1983 opgericht en geldt als één van de vaandeldragers van de Nederlandse hardrock- en heavy metalscene. Tijdens diverse actieve periodes van de band nam het 10 studioalbums op en verwelkomde het meerdere legendarische muzikanten, waaronder Valnsia mastermind Aldous Clarkson, Ayreon mastermind Arjen Anthony Lucassen en vader en zoon Jan en Timo Somers.