Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Rockclub The Cave Amsterdam is reddingsactie begonnen

23-10-2020

Rockclub The Cave Amsterdam is reddingsactie begonnen

Rockclub The Cave in Amsterdam wordt bedreigd met sluiting vanwege de aanhoudende maatregelen omtrent het Coronavirus. Daarom heeft een aantal gasten de handen ineen geslagen om de crowdfunding actie ‘Save The Cave Amsterdam’ op te zetten. De actie is inmiddels breeduit gedeeld, waaronder door leden van Sick Of It All.

The Cave viert dit jaar hun 25 jarig bestaan en is in die tijd uitgegroeid tot een begrip binnen de metalgemeenschap. Ze hebben miljoenen mensen mogen verwelkomen van over heel de wereld en podium geboden aan duizenden bands, zowel nationaal als internationaal. De kroeg, die door reguliere klanten hun ‘tweede huiskamer’ wordt genoemd, organiseert tevens events, excursies naar festivals en andere sociale bijeenkomsten. The Cave is voor veel mensen het kloppende hart van de metal community in Amsterdam.

De crowdfunding actie is in een dag tijd al meer dan duizend keer gedeeld op social media en leverde in een korte tijd meer dan € 10.000,- op.

Helaas bieden deze geweldige getallen nog geen garanties, aangezien de Corona pandemie onverminderd doorwoedt en er voorlopig nog geen einde in zicht is. Daarom is het van groot belang dat wij, de metal gemeenschap, de handen ineen slaan om The Cave van de ondergang te redden. Want samen zijn wij ‘Always rock and metal’.

Doneren kan hier: gofundme.com/f/caveamsterdam

#savethecaveamsterdam #alwaysrockandmetal

Check de onderstaande socials voor meer informatie over The Cave.