Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

NIGHTWISH OP 24 NOVEMBER 2020 NAAR ZIGGO DOME

05-09-2019

Op dinsdag 24 november 2020 komt de Nederlandse zangeres Floor jansen met haar Finse band NIGHTWISH naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor de show in Amsterdam start vrijdag 6 september om 10 uur via Ticketmaster.

Ruim twintig jaar geleden begon Tuomas Holopainen aan een nieuw akoestisch project. Al snel groeide het project uit tot een zeskoppige band genaamd Nightwish. De band is al jaren de meest succesvolle band uit Finland met uitverkochte shows over de hele wereld. De laatste jaren laat Nightwish horen dat hun muziek veel meer is dan alleen symfonische metal. Op het laatste album zijn dan ook duidelijk meer pop en folk invloeden terug te horen.

Floor Jansen
In 2012 sloot de Nederlandse zangeres Floor Jansen zich aan bij Nightwish als de nieuwe frontvrouw van de band. Momenteel is Floor Jansen te zien het TV programma Beste Zangers. Hierin maakt ze grote indruk met haar vertolking van nummers van andere bekende Nederlandse artiesten. In 2018 sloot Nightwish FortaRock af als de headliner op de zaterdag. Floor Jansen kreeg daar de BUMA Export prijs, voor succesvolste Nederlandse zangeres in het buitenland. Een titel die ze overnam van Caro Emerald. Later dat jaar speelde de band ook een show in Ziggo Dome.

NIGHTWISH
Dinsdag 24 november | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €40.32,- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/nightwish
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 6 september om 10 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Check de onderstaande socials voor meer informatie over deze band.