Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Loud Noise presenteert: Wardruna's online release show, 26 maart

03-02-2021

Wardruna kondigt een unieke virtuele release show aan die plaatsvindt op 26 maart.

Te midden van de wereldwijde pandemie en de onzekere toekomst van live optredens, kiest Wardruna voor een ambitieuze online release show voor de nieuwe plaat “Kvitravn”. Dit betoverende heidense collectief lijkt qua muziekstijl weinig op traditionele metal, toch wordt de band door grote groepen in de “metal community” bewonderd.

Wardruna verkent de verhalen, de wijsheden en rituelen uit oude Noorse tradities die het heden met het verleden verbinden. Deze visionairs verweven dit met rauwe folk en ambient tot duizelingwekkende nummers. Je hoeft geen geleerde of Noorse spreker te zijn om de emotionele kracht van Wardruna te ervaren. De authenticiteit wordt overgebracht in de muziek, die het geheel nog magischer maakt.

Voor dit unieke anderhalf uur durende streaming event spelen de Noren geen “gewone” liveshow. Wardruna verwelkomt je voor een exclusieve set-up in een speciale omgeving waarin de band naast nummers van het nieuwe album “Kvitravn”, ook in ouder werk duikt. 

De voorverkoop start vrijdag 29 januari 2021 om 10.00. Tickets zijn 27,90 en zijn verkrijgbaar via: https://wardrunashop.com/?ref=mte3kdb04ors

Bekijk de video voor ‘Skugge’, die eerder dit jaar uitgekomen is, hieronder.

Bekijk de eerder uitgegeven videos voor “Kvitravn” en ‘Lyfjaberg’ hieronder.

Check de onderstaande socials voor meer informatie over deze band.