Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

25ste editie van Graspop Metal Meeting uitgesteld naar 2021

15-04-2020

De overheid heeft zonet nieuwe maatregelen afgekondigd. Tot eind augustus 2020 mogen in België geen massaevenementen plaatsvinden. We hebben er echt alles aan gedaan om GMM door te laten gaan maar met veel pijn in het hart moeten we jullie meedelen dat de 25ste editie van Graspop Metal Meeting wordt uitgesteld naar 2021. Dit was een zeer moeilijke beslissing.

Al jaren komen tienduizenden metalheads van over de hele wereld in Dessel samen voor de metalen hoogmis van het jaar. Van heavy tot black metal, van metalcore tot hardrock, van punk tot classic rock, en meer. Een festival met meer dan 50.000 bezoekers per dag zou een te groot gevaar zijn voor de samenleving. We stellen steeds de veiligheid van onze bezoekers, crew en artiesten voorop.

In 2021 komen we terug, beter dan ooit. De 25ste verjaardag van GMM zal gevierd worden van 17 t.e.m. 20 juni 2021. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk bands van de #GMM20 line-up over te zetten naar de #GMM21 line-up. De volledige line-up zal later bekend gemaakt worden.

We werken nauw samen met onze ticketpartner om zo snel mogelijk met iedereen contact op te nemen. Er volgt binnenkort meer info. We zullen zo snel mogelijk alles op punt zetten om een passende oplossing te vinden voor alle festivalgangers. We rekenen daarvoor op jullie begrip.

Iedereen werd getroffen door dit virus. We denken aan jullie. We komen hier samen sterker uit. We willen ons respect uiten naar alle zorg- en dienstverleners die dag en nacht strijden tegen het COVID-19 virus.

We willen ook jullie bedanken voor jullie loyaliteit en steun in deze donkere dagen.

Stay metal, stay safe & take care!

GMM

Check de onderstaande socials voor meer informatie.