Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

GHOST aangekondigd als nieuwe headliner voor Graspop Metal Meeting 2023

Papa Emeritus en zijn Nameless Ghouls headliner op donderdag 15 juni

10-11-2022

Na de aankondiging van Parkway Drive eerder deze week, kondigt het Belgische Graspop Metal Meeting een nieuwe headliner voor Graspop Metal Meeting 2023 aan. Op donderdag 15 juni sluit Ghost de North Stage af.

Sinds de release van hun eerste plaat “Opus Eponymous” in 2010 gaat het hard voor Papa Emeritus en zijn Nameless Ghouls. Het duistere gezelschap bracht intussen nog vier platen uit, die stuk voor stuk als klassiekers in het genre beschouwd kunnen worden. Daarnaast won de band een Grammy voor “Best Metal Performance” voor hun song “Cirice” en veroverden ze de wereld met hun theatrale liveshows. Afspraak met de duivel op donderdag 15 juni aan onze North Stage!

De verkoop van GMM 2023 start later dit jaar. Volg ze op sociale media om als eerste updates te ontvangen.

Ook in 2023 zal GMM 4 dagen een ijzersterke affiche voorschotelen. Graspop Metal Meeting 2023 vindt plaats van 15 tot en met 18 juni. Voor de 26e keer zal de Stenehei in Dessel daveren op zijn grondvesten! Traditiegetrouw barst de affiche van de beste bands uit alle genres: van hardcore tot hardrock, van black metal tot thrash metal, van punk tot metalcore en nog veel meer. GMM 2023, het metalen hoogtepunt van het jaar waar iedere metalhead nu al naar aftelt.

Social media