Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

UITGESTELD – Wilson & Wakeman

Dit optreden wordt verplaatst naar 2021, er wordt momenteel naar een vervangende datum gezocht. Gekochte tickets blijven geldig; mensen die via onze site een ticket hebben gekocht zijn inmiddels op de hoogte gesteld.

Het duo Damian Wilson en Adam Wakeman werkte, los van elkaar, samen met zo’n beetje de gehele muziekwereld maar hebben als duo elkaar gevonden. Begin 2019 brachten ze alweer hun derde album Stripped uit een akoestische plaat waarop ze perfect hun onstage-chemie hebben weten te vangen. Tijdens hun shows spelen Wilson en Wakeman nummers van hun individuele back catalogues, songs van muzikanten waarmee zij hebben gewerkt en nummers van hun gezamenlijke albums. Uiteraard ontbreken ook herinneringen en verhalen over hun leven ‘on the road’ niet.

Damian Wilson
Damian Wilson’s veelzijdigheid is vrij zeldzaam in de rockwereld; sinds hij debuteerde met de progrockband Landmarq in 1992, heeft Damian er min of meer twee parallelle carrières op nagehouden. In de (progressieve) rockmuziek is hij al jaren een constante factor; als zanger bij Threshold, Ayreon, Rick Wakeman en vele andere projecten. Solo bracht hij inmiddels vijf albums uit en speelde hij ook nog eens de hoofdrol van Jean Valjean in Les Misérables tijdens hun UK National Tour. Ondertussen is Damian op meer dan 70(!) albumreleases terug te horen.

Adam Wakeman
Adam Wakeman is vooral bekend als toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath, maar ook als zoon van Yes-toetsenist Rick Wakeman waarmee hij negen albums uitbracht. Daarnaast bracht hij vier solo albums uit. Deze klassiek geschoolde pianist, laat zich niet beperken tot genre of muziekstijlen, Adam’s muziek gaat van klassiek tot rock en verder. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen.

Date

Sep 05 2020

Time

20:30

More Info

Read More
Iduna

Location

Iduna
Drachten, Friesland
REGISTER
QR Code