Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Waking The Cadaver – Extermination Dismemberment – Korpse – Distant

Op internet zijn er hele discussies of een band nou wel of niet tot het slam death genre gerekend kan worden. Ook zijn de meningen verdeeld wat slam eigenlijk precies is. In Rotterdam ken dat ons geen reet schelen. Als het maar beukt.

Waking The Cadaver beukt en swingt als een malle en deze Jersey boys grossieren in de voor slam death relevante breakdowns. De stevigheid van de twee steunpilaren in onze zaal wordt weer getest met de gegarandeerde moshpits.

Ook oostelijk van ons weten ze hoe je een lekker pot slam serveert. Sterker nog, Extermination Dismemberment uit Minsk in Wit-Rusland hebben naar eigen zeggen het genre naar een heel nieuw niveau getild.

Met Korpse hebben we de toonaangevende Nederlandse band in het slam death genre voor je geboekt. De heren toerden eerder dit jaar nog met Extermination Dismemberment en zijn dus volledig warmgedraaid.

Uit onze eigen stad hebben we Distant voor jullie. Dit vijftal timmert goed aan de weg. Dat deze dudes door Unique Leader zijn opgepikt zegt voldoende. Hun eerste album “Tyrannotophia” verschijnt in juni.

Date

Aug 18 2019

Time

15:00

More Info

Read More

Location

Baroeg
Rotterdam
REGISTER
QR Code