Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

Vojd – Komatsu

De Zweedse mannen van VOJD laten horen, waar ze van houden: klassieke acts als Iron Maiden, Saxon, Thin Lizzy, Blue Öyster Cult en het Scorpions uit de jaren zeventig. Catchy metal/rock. Tijdloos. En bovenal: nooit saai.

VODJ begon in 2013 onder de naam ‘Black Trip’ en maakte furore in de Zweedse scene. De debuutplaat ‘Going Under’ werd door Expressen uitgeroepen tot beste Heavy Metal album van dat jaar. Een succesvolle tour en een mega vet optreden op het Sweden Rock Festival lieten zien dat (toen nog) Black Trip niet alleen een vet album kon maken, maar ook hele solide show kon neerzetten. Na het tweede album ‘Shadowline’ (2015) kreeg de band wat ‘legal’ problemen met hun naam. Ze besloten de bandnaam te veranderen in VOJD om zich weer te kunnen focussen op concerten in plaats van rechtzaken. Nog steeds in dezelfde bezetting én met dezelfde energie.

Hoewel de band pas enkele jaren actief is, zijn de muzikanten zeker geen groentjes meer. Bassist en vocalist Joseph Tholl maakte in het verleden onderdeel uit van Enforcer, CC Company, Robert Pehrssons Humbucker en Merciles. Maar nog opmerkelijker is de CV van Peter Stjärnvind.

Stjärnvind verdiende zijn strepen als drummer, maar pakt bij VOJD de gitaar op. De gitarist annex drummer drumde voorheen al bij Entombed, Nifelheim, Krux, Damnati on en Merciless.

Komatsu
Deze super-massive rock band Komatsu, uit Eindhoven, stoomwalst dwars over ieder publiek heen. De band, opgericht in 2010, speelde door de jaren heen met heel wat artiesten samen. In De Pul staan ze samen met twee bands uit de UK: The Grand Mal én Desert Storm. Verwacht muziek zoals je dat gewend bent van Black Sabbath, Led Zeppelin, Soundgarden.

Laat je overrompelen met Eindhovense power en onvervalste liefde voor Heavy Metal en Hard Rock, gebracht met kunde en overgave van deze Zweedse en Eindhovense rockers.

Date

Mar 12 2021

Time

21:30

More Info

Read More

Location

Pul
Uden, Noord-Brabant
REGISTER
QR Code