Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

AFGELAST – Two Too Many

Two Too Many (de naam is ontleend aan het epische intro van Sergio Leone’s “Once Upon A Time in The West”) is een vierkoppige heavy rockband uit Amsterdam. De mannen, twee Ieren, een Canadees en een Engelsman, ontmoette elkaar vijf jaar terug in ons poppodium.

Two Too Many speelt energieke rock n ‘roll met een knipoog naar klassieke rockbands uit de voorbije jaren en ze steken hun liefde voor bands als Guns n’ Roses, Thin Lizzy en AC/DC niet onder stoelen of banken. De eerste single van de band, Got My Rock n ‘Roll b / w Drift Away kreeg veel positieve recensies en werd zowel nationaal als internationaal opgepakt.

Het gelijknamige eerste album werd opgenomen in de IJland Studios in Amsterdam, en leverde een fijne mix van klassieke, swamp en bluesrock met een rauw randje en een diversiteit die de nummers fris en interessant houdt op.

Two Too Many hebben een loyale en fanatieke aanhang in hun thuisstad en nu is de tijd daar om de rest van de wereld te laten horen waar alle ophef over gaat. Maar eerst nog de planken op in Melkweg waar het allemaal begon natuurlijk!

Date

Jun 27 2020

Time

19:30

More Info

Read More

Location

Melkweg
Amsterdam
REGISTER
QR Code