Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

The Traveling Psycho Ward – Jacklust – De Dood

De avond wordt afgetrapt door “DE DOOD”

De Dood (schiedam) live zien is een even tegenstrijdige als intrigerende ervaring. De combinatie van absurde teksten en retestrakke riffs zorgt voor een macabere sfeer. Menig zaal bleef al verbouwereerd achter na het geweld van de drie heren. Hun reputatie is legendarisch.

Daarna is het de beurt aan JACKLUST:

De Rotterdamse band Jacklust maakt sleaze / hardrock met een vleugje Punk en werd eind 2011 opgericht. Zelf zeggen ze hun muziek voort te brengen uit een combinatie van sleaze, punk, alcohol en.. ABBA! Alhoewel, één van de bandleden is fan van dat laatste, de rest zegt er ziek van te worden…

Ondanks dat ze uit Rotterdam komen, hebben ze vooral competities in Noord-Brabant gewonnen: een competitie in Sint-Oedenrode in 2014 en de Doe Maar Vet-bandwedstrijd in Etten-Leur in 2016. Maar ze zijn ook een graag geziene band die regelmatig terugkeerde in Baroeg. Ook De Boerderij en Hedon hebben kennis mogen maken. Maar niet alleen in Nederland worden ze gehoord. Zo hebben ze 2 keer in het Engelse Metal/Punk Devolution magazine gestaan en zijn ze gedraaid op de radio van Chicago. Doorbraak? Laat maar komen!

En dan als we (bijna) omvallen van de herrie en de drank is het tijd voor de main act van de avond… THE TRAVELING PSYCHO WARD:

THE TRAVELING PSYCHO WARD is een groep van vijf krankzinnige individuen die op de vlucht zijn voor hun regering sinds ze ontsnapten uit hun psychiatrische afdeling. GEEN GRAPJE.

Om tijd te doden en om steeds een stap voor te blijven van de politie, vormden ze een band die geobsedeerd is met het brengen van een vermakelijke show vol pure horror en krankzinnigheid. De beste horror-gerelateerde hits (zowel nostalgisch als modern) van FRANK SINATRA tot ROB ZOMBIE en van JERRY LEE LEWIS tot MY CHEMICAL ROMANCE. THE TRAVELING PSYCHO WARD speelt iets voor elk publiek dat uitgerust is met een goed gevoel voor humor en een sterke maag!

Naast het touren (reeds al door Nederland, België en Engeland) staat de band bekend om het altijd doorgaand verslag van hun ontsnapping. Covers, parody’s, sketches, comics.. Geen enkele kans laten ze onbenut om de volger deel te maken van hun absurde avontuur.

Alle leden binnen de groep hebben hun eigen achtergrond en verhaal, en als groep vechten ze tegen de autoriteiten die hen weer achter tralies willen zien. Ze nodigen je uit om mee te gaan met de rit, terwijl ze onderweg alles onthullen! Vanavond staan ze bij ons met een show die bekend staat elke keer weer compleet onberekenbaar te zijn, voor zowel de band als het publiek!

Date

Dec 28 2019

Time

08:00 - 18:00
QR Code