Lords of Metal
Arrow Lords of Metal

The Perfect Tool (Tool tribute) – The Last Supper

The Perfect Tool wordt door de metal fans gezien als de enige tribute die het geluid en de sfeer van het origineel evenaart. Zanger Mike Rock is een regelrechte kloon van Maynard James Keenan. Dat maakt het optreden van deze act uit Boston alleen maar interessanter. Verwacht spectaculaire projecties, lasers en kolossale muziek tijdens deze show!

Uiteraard is er ook een band nodig die het publiek vast opwarmt. Deze eer wordt gegeven aan de Canadese band The Last Supper, deze band werkt momenteel aan het verbreken van een Guinness World Record. De band met de meeste optredens in verschillende landen. De band maakt al sinds 1995 stevige rockmuziek en het optreden in Duycker brengt ze weer iets dichter bij hun doel!

The Last Supper is een Canadese rockband die de planken gedeeld heeft met de groten der aarde. Ze speelden al meer dan 800 shows. De geoliede machine maakt het dan ook niet uit of ze het podium delen met Iron Maiden of Joe Cocker. Momenteel maken ze deel uit van de realityserie “Bands Without Borders”. Daarin worden ze gevolgd in hun poging om het record te vestigen om in 100 verschillende landen te spelen.

Date

Nov 22 2019

Time

20:30

More Info

Read More

Location

Duycker
Hoofddorp, Noord-Holland
REGISTER
QR Code